Av: Kimura -oktober 1st, 2016

alexander-gustafsson-besviken

Enligt källor till Kimura.se har Alexander Gustafsson ådragit sig en skada som tvingar honom att hoppa av den tilltänkta matchen mot Antonio Rogerio Nogueira, aka Lil Nog, den 19 novebmer. Vad för typ av skada Alex råkat ut framkom inte, men enligt Kimuras källa ska det handla om en gammal skada som slagits upp igen.

Detta är den tredje gången som ett möte mellan Alex och "Lil Nog" ställs in på grund av en skada. Alex var tänkt att möta Lil Nog på ”UFC on Fuel TV 2″ i april 2012, när UFC besökte Sverige för första gången, men matchen ställdes in kort efter att den hade presenterats. In klev istället en annan brasse, Thiago Silva, och möte Alex i Globen. Alex och Lil Nog var sedan klara för ett möte i London i mars 2014, men kort efter att matchen presenterades drog Lil Nog sig ur mötet på grund av en skada. Alex fick möta Jimi Manuwa istället, en match som Alex vann via TKO i den andra ronden.

Senare under fredagsnatten meddelade MMAFighting.com att amerikanen Ryan Bader kommer att kliva in istället för Alex och ta sig an Lil Nog. Bader som i sin senaste match besegrade svenske Ilir Latifi på UFC Hamburg, har nu 6-1 på sina sju senaste matcher där den enda förlusten är mot Anthony "Rumble" Johnson.

Comments

comments

Tags: , ,