Av: WilliamUstav -oktober 19th, 2016

tito

En av UFCs största stjärnor under början av 2000-talet, Tito Ortiz, går nu match mot den forne titelutmanaren Chael Sonnen, som siktar på comebacksuccé inom Bellator MMA.

Tito Ortiz (18-12) stjärna har dalat rejält de senaste tio åren, med åtta förluster på de senaste tolv matcherna. Hans historik i Bellator MMA, sedan han gick med där 2014, ser något bättre ut med två vinster och en förlust, och det är nog en liknande framgång som Chael ”The Bad Guy” Sonnen (29-14) hoppas på. I UFC var han länge på topp och mötte flera av de allra bästa, men besegrades i titelmatcher av både Jon Jones och av Anderson Silva.

Sonnen har inte gått en match på tre år och har varit avstängd efter flertalet misslyckade dopingtest, och har sedan dess hävdat att han inte tänker ta på sig handskarna igen. Men trots det skrev han i september kontrakt med Bellator MMA och möter nu alltså Tito Ortiz på Bellator 170 den 21 januari i Kalifornien.

Ortiz förlorade i sin senaste match förra året, då han blev utstrypt av Liam McGeary (11-0) i första ronden. Om ”The Bad Boy”, som han ibland kallas, lyckas rå på ”The Bad Guy” får vi veta om tre månader.

Av: William Ustav

Comments

comments

Tags: , , , , ,