Av: WilliamUstav -oktober 28th, 2016

mcgregor-win

Det har sedan ett tag tillbaka ryktats om att Conor McGregor kommer göra ett stort avslöjande efter sin nästa match, något som både han själv och UFC:s president Dana White har bekräftat. Och nu påstår en tidning från McGregors hemnation Irland att han kommer sätta sin lysande MMA-karriär på paus. 

Den 12 november går UFC:s världsmästare i fjädervikt Conor McGregor (20-3) en titelmatch i lättvikt mot mästaren Eddie Alvarez (28-4). Det blir andra gången i UFC:s historia som två mästare i olika viktklasser möts om samma titel, men det har inte varit en lätt match att få till. Efter McGregors senaste match, där han besegrade Nate Diaz (19-11), lovade Dana White att han skulle bli av med fjäderviktsbältet om han inte försvarade det mot forne mästaren Jose Aldo (26-2). Men av någon anledning ändrade White sig.

Enligt The Irish Sun vet vi nu kanske varför. Enligt en källa som står McGregor nära, kommer han att ta en paus från tävlandet och stadga sig med sin flickvän Dee Devlin. Men det kommer som sagt troligen inte vara permanent.

– Han vet att om han vinner UFC 205 kan han alltid komma tillbaka om ett år eller två för en mega pengamatch. Han kan sätta priset. Han kommer tillbaka, säger källan till The Irish Sun.

McGregor själv håller officiellt tyst om saken, så vi får helt enkelt hålla oss till tåls till UFC 205 för att få veta sanningen.

Av: William Ustav

Comments

comments

Tags: , , , , ,